7 dagen bereikbaar
#1 schuimbeton leverancier
25 jaar ervaring
Snelle levertijd

Schuimbeton storten: hoe een schuimbeton vloer renovatie word aangebracht

Bij SchuimbetonDiscount.nl begrijpen we het belang van een duurzame en kwalitatief hoogwaardige vloerrenovatie die binnen uw financiële mogelijkheden past. Door de jaren heen hebben we een effectieve en efficiënte methode ontwikkeld die bestaat uit zes nauwkeurige stappen. In deze gids nemen we u mee door elke fase van dit proces.

Stap 1: Een nieuwe start met het verwijderen van de oude vloer

Voordat we aan de slag gaan met uw nieuwe vloer, is het essentieel om een solide basis te creëren. Dit begint met het verwijderen van de bestaande vloerbedekking of oude vloer. U kunt ervoor kiezen dit zelf te doen of het over te laten aan ons deskundige team, dat ervoor zorgt dat alles veilig en grondig wordt verwijderd.

Stap 2: Voorbereiden en beschermen met folie

Om te zorgen voor een langdurige kwaliteit van uw vloer, brengen we een speciale folie aan op de bodem. Deze folie dient als een beschermende barrière tegen vocht en andere externe factoren. Bovendien wordt speciale aandacht besteed aan het beschermen van eventuele leidingen.

Stap 3: De solide basis: schuimbeton storten

Schuimbeton staat bekend om zijn duurzaamheid en isolerende eigenschappen. Ons team stort het schuimbeton nauwkeurig en zorgt ervoor dat het gelijkmatig wordt verdeeld. Na het storten heeft het schuimbeton even tijd nodig om uit te harden, maar binnen enkele dagen is het al beloopbaar.

Stap 4: Het drogingsproces

Gedurende twee dagen laten we het schuimbeton op natuurlijke wijze drogen. Dit zorgt voor optimale isolatie en sterkte. Tijdens deze fase is het essentieel om het schuimbeton ongestoord te laten, zodat het zijn volledige sterkte kan bereiken.

Stap 5: Het gemak van vloerverwarming

Een goede vloer is pas echt compleet met een efficiënt vloerverwarmingssysteem. We werken samen met gecertificeerde partners om ervoor te zorgen dat de vloerverwarming professioneel wordt geïnstalleerd. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabele temperatuur in uw woning maar draagt ook bij aan energiebesparing.

Stap 6: De final touch met de afwerkvloer

Na de installatie van de vloerverwarming storten we de afwerkvloer. Deze laag geeft uw vloer een afgewerkte look en zorgt voor extra duurzaamheid en bescherming. Na het drogen is uw nieuwe vloer klaar voor gebruik.