7 dagen bereikbaar
#1 schuimbeton leverancier
25 jaar ervaring
Snelle levertijd

Schuimbeton

Schuimbeton gegoten

Waar wordt schuimbeton voor gebruikt?

Schuimbeton wordt steeds vaker toegepast door zijn unieke eigenschappen. Het product is licht, rendabel en gaat lang mee. Het wordt verpompt door slangen van 50 millimeter dik, tot een maximale afstand van 100 meter horizontaal en 25 meter verticaal.

De vloer- en schuimisolatie van Schuimbeton discount wordt in verschillende lagen tegen de onderkant van de vloer aangebracht. Binnen enkele dagen stolt en hardt het uit. In combinatie met vloerverwarming zijn koude voeten helemaal verleden tijd.
Vloerisolatie icoon

Vloerisolatie

Schuimbeton kan uitstekend dienen als vloerisolatie. Eerst wordt de oude vloer volledig verwijderd. Daarna beginnen we met het afschermen van alle leidingen en kabels. Onze vertrouwde partner verzorgt de levering van het vloerverwarmingssysteem waarna onze partner de verwarming installeren op h.o.h 10 cm diepte waardoor u het maximale energievoordeel uit uw vloer behaald.
Kruipruimte isolatie icoon

Kruipruimte isolatie

Door de kruipruimte te isoleren met schuimbeton op te vullen zorgt u ervoor dat al het vocht onder uw woning weg blijft. Zo heeft nooit meer last van vocht-, tocht- en schimmel problemen.
Opvulmateriaal icoon

Opvulmateriaal

Doordat schuimisolatie zo licht is, gebruiken we het ook vaak voor het uitvlakken van vloeren. Hierdoor kan, in vergelijking met andere materialen, behoorlijk worden bespaard in het gewicht.
Fundering icoon

Fundering

In sommige gevallen is schuimbeton ook als een uitstekende fundering dienen. Het is lichter & vlakker dan traditionele funderingen en daardoor zeer geschikt om verder op te bouwen. Zo kan het een goed alternatief zijn voor een fundering op staal.

De voordelen van schuimbeton

  • Sterk
  • Lichtgewicht
  • Hoge isolatiewaarden
  • Ongevoelig voor rot en schimmel
  • Duurzaam materiaal
  • Vult alle hoeken
  • Goedkoop
> Vraag direct een offerte aan
... pompwagen
... schuimbeton

Schuimbeton discount Renovatievloer

Wij leveren ook een compleet pakket aan. Dit pakket heet de Schuimbeton discount renovatievloer. De renovatievloer bestaat uit een isolatievloer van schuimbeton, compleet vloerverwarming systeem & afwerkvloer.

Schuimbeton

Wij leveren en brengen het schuimbeton zelf aan. In samenwerking met onze vertrouwde partner wordt dan na het storten en drogen van het schuimbeton een compleet vloerverwarmingssysteem geleverd en gelegd.

Vloerverwarming

De vloerverwarming zal door onze partners vervolgens op de ideale hoogte geïnstalleerd worden waardoor er optimaal rendement uit de vloer wordt behaald.

Afwerkvloer

Vervolgens storten we een afwerkvloer. In de meeste gevallen zullen we een anhydriet afwerkvloer aanraden omdat deze in combinatie met de vloerverwarming het beste tot zijn recht komt. Op deze vloer kan vervolgens alle mogelijke dekvloeren - zoals pvc of woonbeton - worden aangelegd.

Onze klanten over ons

Heel fijn in omgang

 10/10
'Zelden zo’n fijne ervaring gehad met een bouwbedrijf. Duidelijk en strak schema en geen vertraging opgelopen.
Ik zou iedereen aanraden om met Schuimbeton discount aan de slag te gaan!'
Pieter uit Haarlem

Zeer prettige samenwerking

 10/10
'Schuimbeton discount hielp aan het begin goed met het voorbereidende werk. Ze hebben zich altijd aan de afspraken gehouden en de prijs viel precies in lijn met de offerte.'
Saskia uit Alkmaar

Goede prijs en mooi product

 8/10
'Voordat we naar de vloeropties hebben gekeken van ons nieuwe huis hadden we nooit van schuimbeton gehoord, maar ik ben blij dat we toch een renovatievloer hebben genomen! Heel soepel proces en niet te duur!'
Martin uit Heilo

Prima resultaat en service

 8/10
'Ik had een vrij strakke planning waar andere leveranciers niet aan konden voldoen maar gelukkig had Schuimbeton discount een snellere levertijd! Veder prima service en de kwaliteit ziet er ook top uit.'
Maxim uit Amsterdam

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier en ontdek wat er voor u mogelijk is.

7 dagen bereikbaar
#1 schuimbeton leverancier
25 jaar ervaring
Snelle levertijd