7 dagen bereikbaar
#1 schuimbeton leverancier
25 jaar ervaring
Snelle levertijd

Afwerkvloeren

... Schuimbeton, dekvloer van Anhydriet

Anhydriet dekvloer

Stukje bij beetje neemt de anhydriet dekvloer de Nederlandse markt over. Dit komt omdat deze ten opzichte van traditionele betonmortel een aantal unieke eigenschappen bevat.

Een Anhydriet dekvloer ziet er wat betonachtig uit, maar bestaat voornamelijk uit gips. De vloer is gladder en vlakker dan een traditionele zandcementvloer. Deze zal daarom nauwelijks krimpen. Doordat de vloer warmte goed geleid zullen we hem altijd aanraden in combinatie met vloerverwarming.

Een anhydrietvloer wordt gevloeid waardoor hij zichzelf evenredig over de kamer verspreidt, met de vlakke eindvloer als resultaat. Hierdoor is het ook mogelijk om grotere ruimtes in één keer te leggen.

Cementgebonden gietmortel

Een cementgebonden dekvloer wordt op de ondervloer gelegd als deklaag. Het wordt ook wel een smeervloer of specievloer genoemd.

Wilt u een dekvloer aanleggen in een vochtige, koele ruimte? Dan raden we u deze dekvloer aan.

De cementgebonden gietmortel vloeit zichzelf net zoals de anhydrietvloer zelf uit. Afhankelijk van het gebruik kunnen we de vloer op verschillende manieren afwerken. Zo kan de vloer bijvoorbeeld geschuurd of geverfd worden.
... schuimbeton, afwerkvloer van cementgebonden gietmortel
Cement gebonden gietmortel vloer van Isopact.

Afwerkvloeren

Alle soorten eind vloeren zijn mogelijk op zowel de anhydriet dekvloer als de zandcement dekvloer. Bij het leggen van een tegelvloer is het van belang dat de lijm goed hecht aan de dekvloer. De vloer moet hiervoor goed droog en in sommige gevallen ook geschuurd zijn. Het is ook mogelijk om voor een woonbetonvloer te kiezen in combinatie met een van onze partners.

Tegelvloer

This is some text inside of a div block.

Woonbeton
-vloer

This is some text inside of a div block.

PVC

PVC wint steeds meer marktaandeel. Het is goed bestand tegen water en blijft lang mooi. Ook is een pvc-vloer overal aan te leggen.
... schuimbeton. afwerkvloer van tegelvloer... schuimbeton, afwerkvloer van woonbeton

Woonbeton
-vloer

Een warme betonvloer met een strakke uitstraling. Geschikt voor zowel woningen als kantoren.

Eindvloeren

U kunt alle soorten eind vloeren aanleggen op zowel de anhydriet dekvloer als de cementgebonden gietmortel. Bij het leggen van een tegelvloer is het van belang dat de lijm goed hecht aan de dekvloer. De vloer moet hiervoor goed droog en in sommige gevallen ook geschuurd zijn. Het is ook mogelijk om voor een woonbeton vloer te kiezen in combinatie met een van onze partners.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan via het offerteformulier en ontdek wat er voor u mogelijk is.

Onze klanten over ons

Heel fijn in omgang

 10/10
'Zelden zo’n fijne ervaring gehad met een bouwbedrijf. Duidelijk en strak schema en geen vertraging opgelopen.
Ik zou iedereen aanraden om met Schuimbeton discount aan de slag te gaan!'
Pieter uit Haarlem

Zeer prettige samenwerking

 10/10
'Schuimbeton discount hielp aan het begin goed met het voorbereidende werk. Ze hebben zich altijd aan de afspraken gehouden en de prijs viel precies in lijn met de offerte.'
Saskia uit Alkmaar

Goede prijs en mooi product

 8/10
'Voordat we naar de vloeropties hebben gekeken van ons nieuwe huis hadden we nooit van schuimbeton gehoord, maar ik ben blij dat we toch een renovatievloer hebben genomen! Heel soepel proces en niet te duur!'
Martin uit Heilo

Prima resultaat en service

 8/10
'Ik had een vrij strakke planning waar andere leveranciers niet aan konden voldoen maar gelukkig had Schuimbeton discount een snellere levertijd! Veder prima service en de kwaliteit ziet er ook top uit.'
Maxim uit Amsterdam
7 dagen bereikbaar
#1 schuimbeton leverancier
25 jaar ervaring
Snelle levertijd